- Welkom in Valsugana

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws en tips

Guest Card Trentino

Als Nederlander op vakantie zoekt u meestal graag de voordeligste optie voor u en uw reisgezelschap. En daar heeft u groot gelijk in, want waarom zou een leuke vakantie per se duur moeten zijn? Wij laten u graag zien dat ook voordelige vakanties of uitjes veel plezier op kunnen leveren. Gaat u op vakantie in Valsugana/Trentino, dan is er één kans die u volgens ons niet zou mogen laten liggen: vraag de Guest Card Trentino aan! Met deze kaart krijgt u gratis toegang tot musea, kastelen, natuurparken en zelfs het openbaar vervoer! En dat gedurende uw gehele verblijf!   

Hoe werkt de Guest Card Trentino?
Het gebruiken van deze speciale Guest Card is zeer gemakkelijk: laat de kaart zien bij de ingang van het museum of het park waar u heen wilt, en u mag zo doorlopen (available services on www.visittrentino.info/trentinoguestcard!
Ook in de Trentino Trasporti’s bussen of Trenitalia treinen door de provincie kunt u deze kaart als geldig vervoersbewijs laten zien. Hoe gemakkelijk kan het zijn?   We hebben ook wat andere opties in Valsugana voor u op een rijtje gezet, die met de Guest Card Trentino gratis toegankelijk zijn:

- Museo Casa De Gasperi (Pieve Tesino)
- Vogelverschrikkers Museum (Roncegno Terme)
- Grotten van Castello Tesino
- Arte Sella (Borgo Valsugana)
- Per Via - Museum Tesino met prenten en het straat verkoop (Pieve Tesino)
- Doelstelling Grote Oorlog - Valsugana en Lagorai (Borgo Valsugana)
- PSA - Pergine Spettacolo Aperto (Pergine Valsugana) - korting op de toegang

Kortingen op lokale producten:
Terme di Levico (Levico Terme) -10% korting
Produttori d'erbe Dal Fior Monte Tesobo (Roncegno Terme) - 10% korting
Maso da Tilio Bailo di Zotta Valentina (Castello Tesino) - 10% korting


Hoe krijgt u de card?
Verscheidene accommodaties die samenwerken met de Tourist Office APT Valsugana, zijn in staat de Guest Card Trentino te verschaffen. Deze kaart is dan geldig gedurende uw hele verblijf, met een maximum van twintig dagen. Verblijft u in een accommodatie die geen associaties heeft met de APT Valsugana, dan kunt u de kaart bij de Tourist Office aanschaffen voor 40 euro. Deze is dan zeven dagen geldig. Ook in dat geval bent u zeer voordelig uit tijdens uw vakantie.

Meer informatie?

Neem contact op!
APT Valsugana
Tel. (0039) 0461 727700
info@visitvalsugana.it 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu