Ga naar de inhoud
Nieuws en tips

Adopteer een koe

“Adopteer een koe” is een sympathiek initiatief van Valsugana en Lagorai dat je de mogelijkheid biedt, tijdens je vakantie, het boerenleven en de bergen te ontdekken.

Met een kleine bijdrage kun je een koe “adopteren” en bijdragen aan haar onderhoud gedurende de zomer. Tijdens een persoonlijk bezoek aan de boerderij in de bergen kun je je koe leren kennen, leren melken en lekkere bergkaas van haar melk mee naar huis nemen!

Een deel van de bijdrage wordt aan een goed doel geschonken ter ondersteuning van initiatieven voor minder bedeelde kinderen.

Blader de brochure door van “Adopteer een koe” waarin je alle informatie over het initiatief kunt lezen en kies de boerderij en de te adopteren koe.

Hoe een koe adopteren?
Maak euro 60 over: euro 50 zijn bestemd voor de boerderij naar keuze voor het onderhoud tijdens de zomer van “jouw” koe, terwijl euro 10 aan een goed doel wordt geschonken voor een project voor minder bedeelde kinderen. Je ontvangt de persoonlijke identiteitskaart van de koe die je op de bergboerderij moet tonen wanneer je besluit je koe te gaan bezoeken: zo ontvang je ter waarde van 50 euro pure bergkaas van de boerderij.

Voor meer informatie bel naar (0039) 0461 593322 of schrijf ons
ilaria.sordo@valsugana.infoBrochure "Adopteer een koe"
Terug naar de inhoud