Ga naar de inhoud
Wat te doen? > Thermen en wellness

De Thermen van Vetriolo

Eenvoudig te bereiken op slechts 12km van Levico Terme is Vetriolo een klein eiland middenin het groen op 1500meter hoogte op de hellingen van het Lagorai gebergte. De thermen bevinden zich nabij de bronnen van het arseen- en ijzerhoudende water dat
Valsugana internationaal bekend heeft gemaakt.

Het thermen gebouw is compleet gerenoveerd waarbij de ruimtes opnieuw zijn vormgegeven en van alle benodigde moderne apparatuur zijn voorzien. De toegepaste therapieën, aangesloten bij de Nationale Gezondsheids Dienst, zijn thermale baden, inhalaties en fysiotherapie. De thermale wateren zijn bijzonder geschikt voor lusteloosheid en overspannenheid, aandoeningen aan de luchtwegen, reuma, problemen aan de schildklier, psoriasis en aandoeningen aan de gewrichten. Het gebouw heeft een groot zonneterras, zwembad en hydromassage, geopend van juni tot september.

Naast de receptie is een bar en vanuit de tuinen is er een prachtig uitzicht op Valsugana met haar meren en bergen. Vetriolo is de ideale plaats voor wie nieuwe energie op wil doen, ver weg van de drukte en hektiek. De aanwezigheid van de Thermen maken deze plaats zeer bijzonder doordat de omgeving en natuurlijke behandelingen op ideale wijze worden gecombineerd om stress en vermoeidheid te overwinnen en nieuwe energie op te doen.

Meer informatie:
Terme di Levico
Viale Vittorio Emanuele, 10 - 38056 Levico Terme (TN)
Tel. (0039) 0461 706481
Tel. (0039) 0461 706481
Fax (0039) 0461 702359
www.termedilevico.it

Terug naar de inhoud