Ga naar de inhoud
Slapen en eten

Camping Fleiola

Via Trento
38050 Calceranica al Lago

Tel.: 0039 0461 723153
Fax: 0039 0461 724386

Homepage: www.campingfleiola.it

E-mail: info@campingfleiola.it
Onze camping ligt direct aan de oever van het Caldonazzomeer, met een privé-strand van 300 meter, in de Valsugana Vallei. De familie Tomasi, die de camping al meer dan 40 jaar runt, zal U graag ontvangen en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er wordt Nederlands gesproken, en wij helpen U graag.


Campingplaatsen
De plaatsen zijn minimaal 65m2, allen voorzien van elektriciteit (min. 3 ampere), aan- en afvoer van water en bijna allen hebben dekking voor WI-FI. Verder hebben de meeste plaatsen schaduw.

Mobilhomes
Onze mobilhomes zijn van ADRIA en 30m2 groot, oftewel 4m bij 7,5m. De breedte van 4 meter geeft een ruimer woonoppervlak. Ze bestaan uit een twee-persoons slaapkamer met 2 kasten en eigen badkamer, een tweede slaapkamer met drie bedden en een kast, een tweede badkamer en een ruime woonkeuken. Huisdieren niet toegestaan.
Verder zijn de mobilhomes voorzien van:
- Televisie met sateliet ontvangst
- Airco
- Verwarming
- Magnetron
- Een volledig ingerichte keuken met koffiezetapparaat
- Exclusief lakens, handdoeken
Voor buiten zijn er een tafel met 4 stoelen en een grote parasol aanwezig.

Bungalow voor 2 personen
De bungalow voor 2 personen is een monolokaal van 16m2 met 2 bedden, exclusief lakens, handdoeken, een kleine keuken en kleine badkamer. Er is een tafel met 2 stoelen. Verder is de keuken niet voorzien van keukengerei, dit moet men zelf meenemen.
Verder willen wij vermelden, dat ze zeer eenvoudig en verouderd zijn.

Bungalow voor 4 personen
De bungalow voor 4 personen is een monolokaal van 16m2 met 2 bedden en een stapelbed, exclusief lakens, handdoeken, een kleine keuken, maar geen badkamer. Men moet de toiletten van de camping zelf gebruiken. Er is een tafel met 4 stoelen. Verder is de keuken niet voorzien van keukengerei, dit moet men zelf meenemen.
Verder willen wij vermelden, dat ze zeer eenvoudig en verouderd zijn.

Strand
Het privé strand van de camping is ongeveer 300m lang en bestaat uit grind gedeeltelijk afgezet met rotsen. Het meer wordt redelijk snel diep, maar richting de punt van de camping is het geleidelijker.
Voor de zwemmers zijn er 4 douches om zich af te spoelen.

Voorzieningen
In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen van 09.00 tot 12.00. Er worden spelletjes en creatieve aktiviteiten georganiseerd voor kinderen van 3 tot 12 jaar. 's Avonds is er de baby dance, waar de kinderen kunnen dansen. Er is iedere dag animatie, behalve op zondag.

In het midden van de camping is de bar, waar een goede cappuccino gedronken kan worden. Er is een televisie en tafelvoetbal.
In dezelfde ruimte is een kleine supermarkt, waar iedere ochtend vers brood is, voor de eerste boodschappen.

Er is een kleine speeltuin met schommels, glijbaan e.d.

Terug naar de inhoud