Ga naar de inhoud
Slapen en eten

Agritur Montibeller

Via Prose 1
38050 Roncegno Terme

Tel.: 0039 0461 764355
Fax: 0039 0461 773349

Homepage:
www.agriturmontibeller.it
E-mail: info@agriturmontibeller.it


Agritur Montibeller biedt u een verblijf in kamers met badkamer of in appartementen die voorzien zijn van meerdere kamers. Ons restaurant wordt door onze eigen familie verzorgd. U kunt hier gerechten eten die hoofdzakelijk bereidt zijn met producten van onze eigen boerderij.


Voor uw ontspanning en welzijn kunt u gebruik maken van ons welzijnscentrum met hooibaden, hydromassage, aroma sauna en aromabaden met onze eigen kruiden.Op ons boerenbedrijf verbouwen wij kersen, aalbessen, bosbessen, bramen, appels, kruiden en kastanjes. Al deze producten kunt u in de afhankelijk van het seizoen terugvinden in de gerechten van ons restaurant of kopen bij onze agritur.

We hebben ook een kleine stal met konijnen, kippen, varkens, paarden en koeien.


Agritur Montibeller heeft ook 15 plekken op de agricamping met aanverwante diensten en barbeque. De plaatsen zijn 52 m2 groot en zijn voorzien van electra en water.


Onze agritur ligt op slechts 2 km afstand van het fietspad van Valsugana.

Agritur Montibeller is gelegen in Roncegno Terme, op 32 km van Trento in de richting van Bassano del Grappa. Als u Roncegno bereikt heeft, dan vindt u ons in het zuiden, dichtbij het Parco delle Terme.

Terug naar de inhoud